Όροι & Προϋποθέσεις

Οι παρόντες «Όροι & Προϋποθέσεις» εφαρμόζονται σε κάθε πώληση οχήματος που πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας με την επωνυμία «ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτό τίτλο «ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ» που εδρεύει στο 6οχμ Λαρίσης, Τρίκαλα 42100 με αρ. ΓΕ.ΜΗ. 010110253000 και Α.Φ.Μ.094311293 (εφεξής Εταιρεία) και των πελατών της.

Παραγγελία οχήματος

Κατά την υποβολή ηλεκτρονικής παραγγελίας οχήματος μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας, ο πελάτης ενημερώνεται για την συνολική τιμή* του οχήματος (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των εξόδων αποστολής)
*Η τιμή δεν περιλαμβάνει έξοδα έκδοσης πινακίδας κυκλοφορίας τα οποία επιβαρύνεται ο πελάτης

Πληρωμή οχήματος

Η πληρωμή γίνεται με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας. Οι κάρτες που δέχεται το σύστημα μας είναι: Visa , MasterCard.

Παράδοση οχήματος

Η παράδοση του οχήματος γίνεται σε κατάστημα συνεργάτη της Εταιρείας τον οποίο και έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την διαδικασία της παραγγελίας.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης / Επιστροφή οχήματος

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παράδοση του οχήματος και δικαιούται επιστροφή της συνολικής αξίας του οχήματος εφόσον αυτό επιστραφεί αχρησιμοποίητο, χωρίς να έχει γίνει μεταβίβαση κυριότητος του οχήματος από την εταιρεία στον πελάτη και σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στο κατάστημα παραλαβής.

Η δήλωση υπαναχώρησης γίνεται μέσω του σχετικού συνδέσμου.

Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του οχήματος στην Εταιρεία. Με την παραλαβή του οχήματος η Εταιρεία υποχρεούται να αποδώσει στο πελάτης το τίμημα που εισέπραξε. Εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από την Τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα να προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η Εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού.